INFORMATIE :Vanaf nu hebben wij veel handleidingen online beschikbaar gemaakt voor Somfy producten, beginnend met Somfy TaHoma en Somfy Protect. Hier zal regelmatig nieuwe informatie aan toegevoegd worden. Kijk op: somfy.swipeguide.com.

Beantwoorde vraag

Hoe controleer ik of er een originele Somfy motor is ingebouwd? en welk type?

Hoe controleer ik of er een originele Somfy motor is ingebouwd? en welk type?
Somfy
Somfy

Somfy

Niveau
4
5000 / 5000
punten
Team
Somfy
Somfy

Somfy

Niveau
4
5000 / 5000
punten
Team
Aangezien Somfy motoren (bijna) onzichtbaar geintegreerd worden in de oprolbuis of bakje van de zonwering, is het vaak vrij lastig dit naderhand snel te controleren. De originele factuur van uw zonweringsinstallateur laat (in principe) zien welk type er is ingebouwd. Een telefoontje naar betreffende dealer kan ook uitkomst bieden. Is er een afstandsbediening geprogrammeerd of loopt er een bedrading naar een vaste schakelaar? Bij bedrade bediening (schakelaar) kun je een motor tevens herkennen aan de kleur van de afstelstiften die nog net zichtbaar zijn aan het uiteinde van de oprolbuis van het scherm. Bij storingen hebben we bovenstaande gegevens nodig om u verder te kunnen helpen. Hoewel Somfy altijd bereid is om u van gratis telefonisch advies (c.q. mail) te voorzien, is het wel altijd de zonweringinstallateur die bij u het scherm indertijd heeft opgehangen de aangewezen contactpersoon voor service en garantie.

Vond je dit antwoord nuttig?

Nee (0)

Ja (1)

100%

100% van de gebruikers vond dit antwoord nuttig

© Copyright Somfy Nederland - Ontdek al onze oplossingen voor een verbonden huis : TaHoma draadloos huisautomatiseringssysteem, onze partners en producenten in huisautomatisering. Neem contact op met een Somfy-vakman of koop uw Somfy-oplossing online.