INFORMATIE :


Er is een bug in de huidige Connexoon io app voor iPhones - hierdoor worden namen van motoren niet goed getoond - de originele motor naam is zichtbaar, niet de naam die je zelf hebt ingevuld. Er wordt gewerkt aan een update.

Vanaf nu hebben wij veel handleidingen online beschikbaar gemaakt voor Somfy producten, beginnend met Somfy TaHoma en Somfy Protect. Hier zal regelmatig nieuwe informatie aan toegevoegd worden. Kijk op: somfy.swipeguide.com.

Beantwoorde vraag

Kan ik meerdere rolluiken bedienen met eenzelfde afstandsbediening?

Kan ik meerdere rolluiken bedienen met eenzelfde afstandsbediening?
Somfy
Somfy

Somfy

Niveau
4
5000 / 5000
punten
Team
Somfy
Somfy

Somfy

Niveau
4
5000 / 5000
punten
Team

Ja, met een bijkomende afstandsbediening kunt u uw gemotoriseerde rolluiken tegelijkertijd bedienen. 

U moet daarvoor de rolluiken programmeren in de nieuwe afstandsbediening. Volg deze stappen: - Neem de eigen afstandsbediening van een rolluik. 

- Druk ongeveer 3 seconden op de knop PROG aan de achterkant of binnenkant van de afstandsbediening. -> het betreffende rolluik moet nu even op en neer bewegen. 

- Neem de algemene afstandsbediening. 

- Druk kort op de knop PROG aan de achterkant of binnenkant van de afstandsbediening. -> het betreffende rolluik moet opnieuw even op en neer bewegen ter bevestiging dat het geprogrammeerd is. 

Doe hetzelfde voor de rest van de rolluiken. Opgelet: de bewegingen van de rolluiken zijn erg belangrijk. Zorg ervoor dat u ze zeker kunt observeren. Als u niet zeker bent dat u de beweging gezien hebt, moet u 2 minuten wachten en dan opnieuw proberen.

Vond je dit antwoord nuttig?

Nee (15)

Ja (11)

42%

42% van de gebruikers vond dit antwoord nuttig

© Copyright Somfy Nederland - Ontdek al onze oplossingen voor een verbonden huis : TaHoma draadloos huisautomatiseringssysteem, onze partners en producenten in huisautomatisering. Neem contact op met een Somfy-vakman of koop uw Somfy-oplossing online.