INFORMATIE :Vanaf nu hebben wij veel handleidingen online beschikbaar gemaakt voor Somfy producten, beginnend met Somfy TaHoma en Somfy Protect. Hier zal regelmatig nieuwe informatie aan toegevoegd worden. Kijk op: somfy.swipeguide.com.

Beantwoorde vraag

Plaatsing en installatie van de Link van Somfy Protect

Plaatsing en installatie van de Link van Somfy Protect
Somfy
Somfy

Somfy

Niveau
4
5000 / 5000
punten
Team
Somfy
Somfy

Somfy

Niveau
4
5000 / 5000
punten
Team
De Link is het sleutelstuk van Home Alarm. Elke installatie van een Home Alarm begint onvermijdelijk met de installatie van de Link. U kunt hem alleen installeren via de mobiele app Somfy Protect. Tips voor de plaatsing: De Link moet op een plaats komen waar de communicatie met de wifi en alle geïnstalleerde randapparatuur optimaal is. Steek hem in een wandcontactdoos, niet in een verdeelstekker. Plaats hem dichtbij de ingang, zodat hij het systeem automatisch kan uitschakelen wanneer een badge door de toegangsdeur komt. Hij moet min of meer centraal staan om te communiceren met alle apparaten (IntelliTAG, sirene, bewegingsdetector). Hij communiceert via wifi en mag dus niet te ver van de router staan. Plaats hem niet in een uithoek van het huis, waar hij moeilijk met alle elementen kan communiceren. Installatieprocedure via de app: Maak een persoonlijke account en een systeemaccount aan. Vervolgens kunt u de Link installeren volgens de aanwijzingen op het scherm van de app. 1. Breng eerst en vooral de stekker die geschikt is voor uw land aan op de Link. 2. Steek de Link in de wandcontactdoor en kijk of de led gaat branden. Kijk als de led niet gaat branden of u de juiste stekker hebt aangebracht op de Link. 3. De smartphone zoekt de Link om de verbinding tot stand te brengen. 4. De app stelt voor het wifinetwerk te gebruiken waarop de smartphone is aangesloten, om de gegevens door te geven aan de Link (naam van het netwerk en wachtwoord). Indien nodig is het mogelijk een ander wifinetwerk te selecteren. 5. De volgende stap geeft aan dat de smartphone de gegevens van het wifinetwerk naar de Link heeft doorgegeven en dat deze nu is verbonden met de wifi. 6. De Link wordt bijgewerkt en geconfigureerd. Dit kan enkele minuten duren. 7. De installatie is voltooid: de Link is geconfigureerd, bijgewerkt en klaar voor gebruik. Uw Link is nu geïnstalleerd en u kunt de andere apparaten installeren door de aanwijzingen op het scherm te blijven volgen.

Vond je dit antwoord nuttig?

Nee (4)

Ja (1)

20%

20% van de gebruikers vond dit antwoord nuttig

© Copyright Somfy Nederland - Ontdek al onze oplossingen voor een verbonden huis : TaHoma draadloos huisautomatiseringssysteem, onze partners en producenten in huisautomatisering. Neem contact op met een Somfy-vakman of koop uw Somfy-oplossing online.