INFORMATIE :


Er is een bug in de huidige Connexoon io app voor iPhones - hierdoor worden namen van motoren niet goed getoond - de originele motor naam is zichtbaar, niet de naam die je zelf hebt ingevuld. Er wordt gewerkt aan een update.

Vanaf nu hebben wij veel handleidingen online beschikbaar gemaakt voor Somfy producten, beginnend met Somfy TaHoma en Somfy Protect. Hier zal regelmatig nieuwe informatie aan toegevoegd worden. Kijk op: somfy.swipeguide.com.

Beantwoorde vraag

Hoe kan ik mijn privacy beschermen met Somfy Security Camera?

Hoe kan ik mijn privacy beschermen met Somfy Security Camera?
Somfy
Somfy

Somfy

Niveau
4
5000 / 5000
punten
Team
Somfy
Somfy

Somfy

Niveau
4
5000 / 5000
punten
Team
De Somfy Security Camera is de enige camera die uw privacy beschermt dankzij de gemotoriseerde shutter. U kunt kiezen uit twee oplossingen om niet voortdurend het onaangename gevoel te hebben te worden bewaakt: - Sluit de shutter van de camera via de app Somfy Protect door op het pictogram 'privacy' te tikken. - Als u een Home Alarm-systeem hebt: stel de Security Camera zo in dat de shutter automatisch sluit wanneer u bijvoorbeeld thuiskomt van het werk. Ga daarvoor naar het menu 'Configuratie' en vervolgens naar 'Privacy' in de app Somfy Protect.

Vond je dit antwoord nuttig?

Nee (0)

Ja (0)

0% van de gebruikers vond dit antwoord nuttig

© Copyright Somfy Nederland - Ontdek al onze oplossingen voor een verbonden huis : TaHoma draadloos huisautomatiseringssysteem, onze partners en producenten in huisautomatisering. Neem contact op met een Somfy-vakman of koop uw Somfy-oplossing online.