INFORMATIE :


Vanaf nu hebben wij veel handleidingen online beschikbaar gemaakt voor Somfy producten, beginnend met Somfy TaHoma en Somfy Protect. Hier zal regelmatig nieuwe informatie aan toegevoegd worden. Kijk op: somfy.swipeguide.com.

Beantwoorde vraag

Hoe kan ik mijn privacy beschermen met Somfy Security Camera?

Hoe kan ik mijn privacy beschermen met Somfy Security Camera?
Somfy
Somfy

Somfy

Niveau
4
5000 / 5000
punten
Team
Somfy
Somfy

Somfy

Niveau
4
5000 / 5000
punten
Team
De Somfy Security Camera is de enige camera die uw privacy beschermt dankzij de gemotoriseerde shutter. U kunt kiezen uit twee oplossingen om niet voortdurend het onaangename gevoel te hebben te worden bewaakt: - Sluit de shutter van de camera via de app Somfy Protect door op het pictogram 'privacy' te tikken. - Als u een Home Alarm-systeem hebt: stel de Security Camera zo in dat de shutter automatisch sluit wanneer u bijvoorbeeld thuiskomt van het werk. Ga daarvoor naar het menu 'Configuratie' en vervolgens naar 'Privacy' in de app Somfy Protect.

Vond je dit antwoord nuttig?

Nee (0)

Ja (0)

0% van de gebruikers vond dit antwoord nuttig

© Copyright Somfy Nederland - Ontdek al onze oplossingen voor een verbonden huis : TaHoma draadloos huisautomatiseringssysteem, onze partners en producenten in huisautomatisering. Neem contact op met een Somfy-vakman of koop uw Somfy-oplossing online.