INFORMATIE :Vanaf nu hebben wij veel handleidingen online beschikbaar gemaakt voor Somfy producten, beginnend met Somfy TaHoma en Somfy Protect. Hier zal regelmatig nieuwe informatie aan toegevoegd worden. Kijk op: somfy.swipeguide.com.

Beantwoorde vraag

Hoe kan ik de brandalarmdetectie van de Somfy Security Camera configureren?

Hoe kan ik de brandalarmdetectie van de Somfy Security Camera configureren?
Somfy
Somfy

Somfy

Niveau
4
5000 / 5000
punten
Team
Somfy
Somfy

Somfy

Niveau
4
5000 / 5000
punten
Team
Dankzij de Somfy Security Camera en de mobiele app Somfy Protect wordt u van op afstand gewaarschuwd wanneer uw rookmelder afgaat (DAAF). De ingebouwde microfoon van de Security Camera luistert voortdurend wanneer de detectie geactiveerd is. De camera analyseert op intelligente wijze de geluidssignalen van een brandalarm en kan zo een evenement herkennen om vervolgens de gebruiker te waarschuwen. Werking: De brandalarmdetectie werkt met een autonome Security Camera of een Security Camera die is aangesloten op een Home Alarm-systeem. De brandalarmdetectie werkt alleen als de shutter van de Security Camera open staat, ongeacht de ingestelde modus (ingeschakeld, uitgeschakeld of nachtmodus). De privacy wordt in elk geval beschermd: als de shutter gesloten is, is de microfoon uitgeschakeld en werkt de audioherkenning dus niet. Opgelet: als het geluid van de camera is uitgeschakeld (icoon van doorgestreepte luidspreker), is ook de microfoon uitgeschakeld. De brandalarmdetectie kan dan niet werken. Als een brandalarm gedetecteerd wordt, ontvangt u: - een pushbericht - een sms (als de Security Camera gekoppeld is aan een Home Alarm; alleen de beheerders ontvangen sms'en) - een e-mail - een melding in het dashboard van de app Somfy Protect Als u dat wenst, kunt u de brandalarmdetectie deactiveren. Ga daarvoor naar het menu 'Configuratie', 'Installatie' en selecteer de camera. Tik op 'Detectie brandalarm'. Nu is de selectieschakelaar om deze functie te deactiveren beschikbaar.

Vond je dit antwoord nuttig?

Nee (1)

Ja (0)

0%

0% van de gebruikers vond dit antwoord nuttig

© Copyright Somfy Nederland - Ontdek al onze oplossingen voor een verbonden huis : TaHoma draadloos huisautomatiseringssysteem, onze partners en producenten in huisautomatisering. Neem contact op met een Somfy-vakman of koop uw Somfy-oplossing online.