INFORMATIE :Vanaf nu hebben wij veel handleidingen online beschikbaar gemaakt voor Somfy producten, beginnend met Somfy TaHoma en Somfy Protect. Hier zal regelmatig nieuwe informatie aan toegevoegd worden. Kijk op: somfy.swipeguide.com.

Beantwoorde vraag

Hoe kan ik de selectieve bewegingsdetectie van de Somfy Security Camera configureren?

Hoe kan ik de selectieve bewegingsdetectie van de Somfy Security Camera configureren?
Somfy
Somfy

Somfy

Niveau
4
5000 / 5000
punten
Team
Somfy
Somfy

Somfy

Niveau
4
5000 / 5000
punten
Team
Wanneer uw Security Camera een beweging detecteert, ontvangt u een e-mail en een melding op uw smartphone. Als u de Security Camera aan een Home Alarm-systeem gekoppeld hebt, gaat de sirene af en ontvangt u naast de e-mail en de melding, ook een sms. De selectieve bewegingsdetectie van de Security Camera is compatibel met huisdieren omdat u de gevoeligheid kunt instellen en bepaalde zones uitsluiten. Opgelet: de selectieve bewegingsdetectie wordt alleen geactiveerd als de Security Camera geïnstalleerd is op de mobiele app Somfy Protect. Hoe kan ik de selectieve bewegingsdetectie configureren? Om de selectieve bewegingsdetectie van de Somfy Security Camera te configureren, opent u de app Somfy Protect en gaat u naar het menu 'Configuratie' en vervolgens naar 'Installatie'. Selecteer vervolgens de camera waarvoor u de bewegingsdetectie wilt activeren of deactiveren. Tik ten slotte op 'Bewegingsdetectie'. Op het scherm met de configuratie van de bewegingsdetectie kunt u kiezen uit drie niveaus. 1. Activering en deactivering van de bewegingsdetectie U wordt al dan niet gewaarschuwd wanneer een of meerdere camera's beweging detecteren (via e-mail en melding; indien verbonden aan Home Alarm ook via sms). 2. Detectiegevoeligheid Met de detectiegevoeligheid kunt u de drempel instellen vanaf waar een beweging een waarschuwing genereert. Met een lage gevoeligheid (afbeelding van kat) ligt de detectiedrempel hoog en leiden alleen grote bewegingen tot een waarschuwing. Met een hoge gevoeligheid (afbeelding goudvis) ligt de detectiedrempel lager. 3. Detectiezone U kunt bepaalde gedeelten van het scherm uitsluiten en de detectie op uw ramen, deuren of andere kritieke zones richten. Tik op de rechthoeken van de zones waarvoor u geen waarschuwing wenst te ontvangen. De zones in de lichte rechthoeken zullen de gedetecteerde bewegingen registreren, zodat u een waarschuwing ontvangt.

Vond je dit antwoord nuttig?

Nee (2)

Ja (0)

0%

0% van de gebruikers vond dit antwoord nuttig

┬ę Copyright Somfy Nederland - Ontdek al onze oplossingen voor een verbonden huis : TaHoma draadloos huisautomatiseringssysteem, onze partners en producenten in huisautomatisering. Neem contact op met een Somfy-vakman of koop uw Somfy-oplossing online.