INFORMATIE :


Er is een bug in de huidige Connexoon io app voor iPhones - hierdoor worden namen van motoren niet goed getoond - de originele motor naam is zichtbaar, niet de naam die je zelf hebt ingevuld. Er wordt gewerkt aan een update.

Vanaf nu hebben wij veel handleidingen online beschikbaar gemaakt voor Somfy producten, beginnend met Somfy TaHoma en Somfy Protect. Hier zal regelmatig nieuwe informatie aan toegevoegd worden. Kijk op: somfy.swipeguide.com.

Beantwoorde vraag

Bekijk de producten van Somfy Protect: Somfy Security Camera

Bekijk de producten van Somfy Protect: Somfy Security Camera
Somfy
Somfy

Somfy

Niveau
4
5000 / 5000
punten
Team
Somfy
Somfy

Somfy

Niveau
4
5000 / 5000
punten
Team
De Somfy Security Camera beschermt uw woning en uw privacy, dankzij de gemotoriseerde shutter. Dit zijn de kenmerken van de Security Camera: - videocamera HD 3 MegaPixels - groothoeklens van 130º met vaste focus (60 cm tot oneindig) - videostroom HD 720 p met 30 beelden/seconde en x4 zoom - nachtzicht tot op 5 meter dankzij de infraroodled en de mechanische infraroodfilter - bidirectionele audiofunctie om te luisteren en te praten met de personen ter plaatse - gemotoriseerde shutter om de camera te activeren/deactiveren en uw privacy te beschermen - batterij, autonomie bij stroomonderbreking: 1 uur - afmetingen: 43x90 mm - gewicht: 450g - bedrijfstemperatuur: 0-45 °C De camera heeft een meerkleurige led die de huidige toestand weergeeft. Achteraan is een micro-resetknop voorzien (te bedienen met de bijgeleverde pen).

Vond je dit antwoord nuttig?

Nee (1)

Ja (0)

0%

0% van de gebruikers vond dit antwoord nuttig

© Copyright Somfy Nederland - Ontdek al onze oplossingen voor een verbonden huis : TaHoma draadloos huisautomatiseringssysteem, onze partners en producenten in huisautomatisering. Neem contact op met een Somfy-vakman of koop uw Somfy-oplossing online.