INFORMATIE :


De bug in Connexoon io apps voor iPhones is opgelost - Update je Connexoon app en de naam van de io motor wordt nu weer goed weergegeven.>
Vanaf nu hebben wij veel handleidingen online beschikbaar gemaakt voor Somfy producten, beginnend met Somfy TaHoma en Somfy Protect. Hier zal regelmatig nieuwe informatie aan toegevoegd worden. Kijk op: somfy.swipeguide.com.

Beantwoorde vraag

Hoe kan ik een badge toewijzen aan een gebruiker van het systeem Home Alarm Somfy Protect?

Hoe kan ik een badge toewijzen aan een gebruiker van het systeem Home Alarm Somfy Protect?
Somfy
Somfy

Somfy

Niveau
4
5000 / 5000
punten
Team
Somfy
Somfy

Somfy

Niveau
4
5000 / 5000
punten
Team
Om een badge die aan uw Somfy Home Alarm-systeem gekoppeld is, toe te wijzen aan een van de gebruikers, moet u de app Somfy Protect openen en deze stappen volgen: - ga naar het menu 'Gebruikers'; - kies de persoon aan wie u de badge wilt toewijzen; - klik op 'Badge'. Als de badge nieuw is, selecteert u 'Badge toevoegen' in de keuzelijst. Volg de instructies op uw smartphone. Als u een badge wilt toewijzen die al geïnstalleerd is of die al gebruikt wordt in uw Somfy Home Alarm-systeem, kunt u deze direct selecteren in de keuzelijst. Opgelet: als de badge al werd gebruikt door een andere gebruiker, wordt hij automatisch verwijderd uit de account van de aanvankelijke gebruiker.

Vond je dit antwoord nuttig?

Nee (2)

Ja (0)

0%

0% van de gebruikers vond dit antwoord nuttig

© Copyright Somfy Nederland - Ontdek al onze oplossingen voor een verbonden huis : TaHoma draadloos huisautomatiseringssysteem, onze partners en producenten in huisautomatisering. Neem contact op met een Somfy-vakman of koop uw Somfy-oplossing online.