INFORMATIE :Vanaf nu hebben wij veel handleidingen online beschikbaar gemaakt voor Somfy producten, beginnend met Somfy TaHoma en Somfy Protect. Hier zal regelmatig nieuwe informatie aan toegevoegd worden. Kijk op: somfy.swipeguide.com.

Beantwoorde vraag

Wat is de gemeenschap van het systeem Home Alarm Somfy Protect?

Wat is de gemeenschap van het systeem Home Alarm Somfy Protect?
Somfy
Somfy

Somfy

Niveau
4
5000 / 5000
punten
Team
Somfy
Somfy

Somfy

Niveau
4
5000 / 5000
punten
Team
Met de app Somfy Protect kunt u een vertrouwde gemeenschap samenstellen, die uw huis bewaakt wanneer u afwezig bent. Uw vrienden en buren zijn uw eerste vertrouwenscirkel. U hoeft ze alleen uit te nodigen om de app Somfy Protect te gebruiken, door hen toe te voegen aan uw account. Afhankelijk van hun rechten, kunnen zij waarschuwingen ontvangen of toegang krijgen tot de camera in geval van inbraak, om te kijken wat er aan de hand is. De gebruikers van uw gemeenschap zijn in twee groepen verdeeld: Familie en vrienden – bij een inbraakpoging ontvangen zij een waarschuwing per e-mail en pushbericht. Als u een Somfy Home Alarm hebt, kunnen zij dan de installatie controleren en als u een Somfy Security Camera hebt, gedurende 30 minuten kijken wat er aan de hand is. Buren – bij een inbraakpoging ontvangen zij eveneens een waarschuwing per e-mail en pushbericht. Zij kunnen de installatie gedurende 30 minuten controleren, maar hebben geen toegang tot de camera's. U kunt op elk moment een gebruiker deactiveren zonder deze te verwijderen of hem definitief verwijderen. Ga daarvoor naar het menu 'Mijn gemeenschap' en selecteer de betreffende gebruiker.

Vond je dit antwoord nuttig?

Nee (0)

Ja (0)

0% van de gebruikers vond dit antwoord nuttig

© Copyright Somfy Nederland - Ontdek al onze oplossingen voor een verbonden huis : TaHoma draadloos huisautomatiseringssysteem, onze partners en producenten in huisautomatisering. Neem contact op met een Somfy-vakman of koop uw Somfy-oplossing online.