INFORMATIE :


Er is een bug in de huidige Connexoon io app voor iPhones - hierdoor worden namen van motoren niet goed getoond - de originele motor naam is zichtbaar, niet de naam die je zelf hebt ingevuld. Er wordt gewerkt aan een update.

Vanaf nu hebben wij veel handleidingen online beschikbaar gemaakt voor Somfy producten, beginnend met Somfy TaHoma en Somfy Protect. Hier zal regelmatig nieuwe informatie aan toegevoegd worden. Kijk op: somfy.swipeguide.com.

Beantwoorde vraag

Wat is de nachtmodus van het systeem Home Alarm Somfy Protect?

Wat is de nachtmodus van het systeem Home Alarm Somfy Protect?
Somfy
Somfy

Somfy

Niveau
4
5000 / 5000
punten
Team
Somfy
Somfy

Somfy

Niveau
4
5000 / 5000
punten
Team
Met de nachtmodus beschermt u uw gezin terwijl het slaapt. U kunt hem activeren via de badges (toets met halfvol hangslot) of de app van Somfy Protect. In nachtmodus zijn alleen de IntelliTAG's en bepaalde camera's actief. Zij zullen bij een inbraakpoging de sirene inschakelen en waarschuwingen verzenden. In nachtmodus ontvangen alleen de beheerders een melding en wordt niet de hele gemeenschap gewaarschuwd. Instelling van de nachtmodus: 1. Ga in de app Somfy Protect naar het menu 'Configuratie' en selecteer 'Nachtmodus'. 2. Selecteer de apparaten die u wilt activeren in nachtmodus.

Vond je dit antwoord nuttig?

Nee (0)

Ja (2)

100%

100% van de gebruikers vond dit antwoord nuttig

© Copyright Somfy Nederland - Ontdek al onze oplossingen voor een verbonden huis : TaHoma draadloos huisautomatiseringssysteem, onze partners en producenten in huisautomatisering. Neem contact op met een Somfy-vakman of koop uw Somfy-oplossing online.