INFORMATIE :Vanaf nu hebben wij veel handleidingen online beschikbaar gemaakt voor Somfy producten, beginnend met Somfy TaHoma en Somfy Protect. Hier zal regelmatig nieuwe informatie aan toegevoegd worden. Kijk op: somfy.swipeguide.com.

Beantwoorde vraag

Hoe werkt de automatische handsfree deactivering van het systeem Home Alarm Somfy Protect?

Hoe werkt de automatische handsfree deactivering van het systeem Home Alarm Somfy Protect?
Somfy
Somfy

Somfy

Niveau
4
5000 / 5000
punten
Team
Somfy
Somfy

Somfy

Niveau
4
5000 / 5000
punten
Team
Somfy Home Alarm herkent alle gebruikers met een badge die in de app Somfy Protect geregistreerd is. Het alarm wordt automatisch gedeactiveerd wanneer een geautoriseerde persoon met badge de deur opent (de deur met de IntelliTAG die is ingesteld als toegangsdeur). U hoeft dus niet langer naar het bedieningspaneel te snellen en loopt niet meer het risico het alarm per vergissing in te schakelen. Als u een ogenblikkelijk alarm hebt ingesteld voor de IntelliTAG van de toegangsdeur, moet u ervoor zorgen dat de Link uw badge doorheen de toegangsdeur detecteert. Zet de Link dus zo dicht mogelijk bij de toegangsdeur. Prettige dag

Vond je dit antwoord nuttig?

Nee (0)

Ja (0)

0% van de gebruikers vond dit antwoord nuttig

© Copyright Somfy Nederland - Ontdek al onze oplossingen voor een verbonden huis : TaHoma draadloos huisautomatiseringssysteem, onze partners en producenten in huisautomatisering. Neem contact op met een Somfy-vakman of koop uw Somfy-oplossing online.