INFORMATIE :Vanaf nu hebben wij veel handleidingen online beschikbaar gemaakt voor Somfy producten, beginnend met Somfy TaHoma en Somfy Protect. Hier zal regelmatig nieuwe informatie aan toegevoegd worden. Kijk op: somfy.swipeguide.com.

Beantwoorde vraag

Plaatsing en installatie van het radiorelais van Somfy Protect

Plaatsing en installatie van het radiorelais van Somfy Protect
Somfy
Somfy

Somfy

Niveau
4
5000 / 5000
punten
Team
Somfy
Somfy

Somfy

Niveau
4
5000 / 5000
punten
Team
Het radiorelais breidt het radiobereik van de Link uit voor de IntelliTAG's, de bewegingsdetectoren en de sirenes. Tips voor de plaatsing: Voor het radiorelais moet u rekening houden met enkele aspecten, met name om een geschikte plek te kiezen. De relais moet binnen het radiobereik van de Link blijven. Als hij zich buiten het bereik bevindt, gaat u hem niet kunnen installeren. In een huis met meerdere verdiepingen is het aanbevolen de Link vlakbij de hoofdingang en -uitgang te plaatsen (voor de detectie van de badge en de automatische deactivering). Het radiorelais wordt daarentegen meestal op de eerste verdieping geïnstalleerd. Houd wel steeds rekening met het radiobereik. Installatieprocedure via de app: Uiteraard moet de Link al geïnstalleerd zijn. 1. Breng eerst en vooral de stekker die geschikt is voor uw land aan op het radiorelais. 2. Ga naar het menu 'Configuratie', 'Installatie', 'Toevoegen' en selecteer het radiorelais in de lijst. 3. Volg de stappen op het scherm. Het radiorelais is nu geïnstalleerd en klaar om het radiobereik van uw systeem uit te breiden.

Vond je dit antwoord nuttig?

Nee (0)

Ja (0)

0% van de gebruikers vond dit antwoord nuttig

© Copyright Somfy Nederland - Ontdek al onze oplossingen voor een verbonden huis : TaHoma draadloos huisautomatiseringssysteem, onze partners en producenten in huisautomatisering. Neem contact op met een Somfy-vakman of koop uw Somfy-oplossing online.