INFORMATIE :Vanaf nu hebben wij veel handleidingen online beschikbaar gemaakt voor Somfy producten, beginnend met Somfy TaHoma en Somfy Protect. Hier zal regelmatig nieuwe informatie aan toegevoegd worden. Kijk op: somfy.swipeguide.com.

Beantwoorde vraag

Plaatsing en installatie van de bewegingsdetector van Somfy Protect

Plaatsing en installatie van de bewegingsdetector van Somfy Protect
Somfy
Somfy

Somfy

Niveau
4
5000 / 5000
punten
Team
Somfy
Somfy

Somfy

Niveau
4
5000 / 5000
punten
Team
De Link moet geïnstalleerd zijn voordat u een bewegingsdetector kunt toevoegen. U kunt de detector alleen installeren via de mobiele app Somfy Protect. Tips voor de plaatsing: Op een meubel of aan een muur: U kunt de bewegingsdetector Somfy Protect op een meubel of in een rek plaatsen, of hem aan de muur bevestigen (tegen de muur of in een hoek) met de steun en het kantelmechanisme die zijn bijgeleverd. Detectiehoek: Plaats de bewegingsdetector zo dat de te beschermen openingen gedekt zijn, d.w.z. haaks op de doorgangsroute. Vermijd deze plekken: De bewegingsdetector is bedoeld voor gebruik binnenshuis: zet hem niet vlakbij een warmtebron stel hem niet bloot aan direct zonlicht of een andere lichtbron (lamp e.d.) stel hem niet bloot aan water of tocht vermijd obstakels; het detectieveld moet vrij zijn Installatieprocedure via de app: 1. Ga naar het menu 'Configuratie' en selecteer in 'Installatie' de optie 'Toevoegen'. Selecteer de bewegingsdetector. 2. Open het deksel, verwijder het lipje van de batterijen. Als het lipje al verwijderd is, moet u de batterijen even verwijderen en weer aanbrengen. 3. Draai de detector ondersteboven en zet hem weer recht. De sirene bevestigt met een geluidssignaal dat de detector correct gekoppeld is. 4. Nu moet u de detector alleen nog een naam geven, bijvoorbeeld zijn plaats in de woning. Werkingstest: Voor u de installatie voltooit, kunt u een werkingstest doen. U kunt deze test ook later uitvoeren. 1. Ga terug naar de bewegingsdetector en zet hem op zijn definitieve plaats. 2. Loop voorbij de bewegingsdetector tot deze u detecteert. De sirene geeft dat aan met een geluidssignaal. 3. De installatie is nu voltooid. U kunt de detector opnieuw testen wanneer u maar wilt.

Vond je dit antwoord nuttig?

Nee (2)

Ja (0)

0%

0% van de gebruikers vond dit antwoord nuttig

© Copyright Somfy Nederland - Ontdek al onze oplossingen voor een verbonden huis : TaHoma draadloos huisautomatiseringssysteem, onze partners en producenten in huisautomatisering. Neem contact op met een Somfy-vakman of koop uw Somfy-oplossing online.