INFORMATIE :Vanaf nu hebben wij veel handleidingen online beschikbaar gemaakt voor Somfy producten, beginnend met Somfy TaHoma en Somfy Protect. Hier zal regelmatig nieuwe informatie aan toegevoegd worden. Kijk op: somfy.swipeguide.com.

Beantwoorde vraag

Bekijk de producten van Somfy Protect: bewegingsdetector

Bekijk de producten van Somfy Protect: bewegingsdetector
Somfy
Somfy

Somfy

Niveau
4
5000 / 5000
punten
Team
Somfy
Somfy

Somfy

Niveau
4
5000 / 5000
punten
Team
De bewegingsdetector vult de IntelliTAG aan. Hij beschermt een volledige zone dankzij zijn brede detectiehoek. De bewegingsdetector is niet gevoelig voor huisdieren van minder dan 25 kg op de grond. Beschrijving van de bewegingsdetector: - Dit zijn de kenmerken van de bewegingsdetector: radiobereik tot 200 meter tussen de bewegingsdetector en de Link (in vrij veld) autonomie: 2 jaar op de bijgeleverde batterij (1x CR123A) grote hoek van 130º zelfbescherming afmetingen: 47 mm Ø X 47 mm gewicht: 55 g bedrijfstemperatuur: 0-45 °C

Vond je dit antwoord nuttig?

Nee (0)

Ja (0)

0% van de gebruikers vond dit antwoord nuttig

© Copyright Somfy Nederland - Ontdek al onze oplossingen voor een verbonden huis : TaHoma draadloos huisautomatiseringssysteem, onze partners en producenten in huisautomatisering. Neem contact op met een Somfy-vakman of koop uw Somfy-oplossing online.