INFORMATIE :Vanaf nu hebben wij veel handleidingen online beschikbaar gemaakt voor Somfy producten, beginnend met Somfy TaHoma en Somfy Protect. Hier zal regelmatig nieuwe informatie aan toegevoegd worden. Kijk op: somfy.swipeguide.com.

Beantwoorde vraag

Bekijk de producten van Somfy Protect: badge

Bekijk de producten van Somfy Protect: badge
Somfy
Somfy

Somfy

Niveau
4
5000 / 5000
punten
Team
Somfy
Somfy

Somfy

Niveau
4
5000 / 5000
punten
Team
De badge deactiveert automatisch het veiligheidssysteem Somfy Protect. Dat schakelt immers uit zodra het een geautoriseerde persoon detecteert. De badge vervangt de gebruikelijke bedieningspanelen van veiligheidssystemen en voorkomt dat het alarm per ongeluk afgaat. Geef een badge aan alle personen die u vertrouwt en die u toegang wilt geven tot uw woning. U weet meteen ook wie binnen- en buitengaat. Met de badge kunt u het alarm in- en uitschakelen, de nachtmodus inschakelen en een SOS verzenden. Druk eenmaal op de SOS-toets om de andere gebruikers van de installatie te waarschuwen en druk nogmaals om de sirene onmiddellijk in te schakelen. Beschrijving van de badge: - Dit zijn de kenmerken van de badge: wordt herkend door de Link, zodat het systeem automatisch wordt uitgeschakeld radiobereik tot 50 meter tussen de badge en de Link (in vrij veld) autonomie: 1 jaar op de bijgeleverde batterij (1x CR2032) afmetingen: 34x10 mm gewicht: 12 g bedrijfstemperatuur: 0-45 °C - De badge heeft een led en vier toetsen: de witte led bevestigt dat het commando correct verzonden is naar de Link de toetsen inschakelen/uitschakelen/nachtmodus dienen om van modus te veranderen de nachtmodus kan gepersonaliseerd worden met de SOS-toets kunt u een stil alarm verzenden (alleen melding) of onmiddellijk de sirene inschakelen (tweemaal drukken).

Vond je dit antwoord nuttig?

Nee (1)

Ja (0)

0%

0% van de gebruikers vond dit antwoord nuttig

© Copyright Somfy Nederland - Ontdek al onze oplossingen voor een verbonden huis : TaHoma draadloos huisautomatiseringssysteem, onze partners en producenten in huisautomatisering. Neem contact op met een Somfy-vakman of koop uw Somfy-oplossing online.