INFORMATIE :Vanaf nu hebben wij veel handleidingen online beschikbaar gemaakt voor Somfy producten, beginnend met Somfy TaHoma en Somfy Protect. Hier zal regelmatig nieuwe informatie aan toegevoegd worden. Kijk op: somfy.swipeguide.com.

Beantwoorde vraag

Bekijk de producten van Somfy Protect: IntelliTAG

Bekijk de producten van Somfy Protect: IntelliTAG
Somfy
Somfy

Somfy

Niveau
4
5000 / 5000
punten
Team
Somfy
Somfy

Somfy

Niveau
4
5000 / 5000
punten
Team
De IntelliTAG™ is de enige detector die een geavanceerd algoritme gebruikt om trillingen te analyseren en de eerste tekenen van inbraak te detecteren, nog VOOR een deur of raam geopend wordt. Andere deur- en raamdetectoren op de markt slaan pas alarm NADAT de deur of het raam geopend is. De IntelliTAG™ maakt onderscheid tussen normale gebeurtenissen (bv. iemand die op de deur klopt, een bal die weerkaatst) en inbraakgevaar (vb. hameren). Dankzij de IntelliTAG™ wordt vals alarm voorkomen. Beschrijving van de IntelliTAG: - Dit zijn de kenmerken van de IntelliTAG: radiobereik tot 200 meter tussen de IntelliTAG en de Link (in vrij veld) autonomie: 1 jaar op de bijgeleverde batterij (1x LR03) bescherming tegen interferenties geschikt voor binnen en buiten (IP54) op elk type opening afmetingen: 60x28x13,5 mm gewicht: 28 g bedrijfstemperatuur: 0-45 °C - De IntelliTAG heeft geen toetsen of display.

Vond je dit antwoord nuttig?

Nee (0)

Ja (0)

0% van de gebruikers vond dit antwoord nuttig

© Copyright Somfy Nederland - Ontdek al onze oplossingen voor een verbonden huis : TaHoma draadloos huisautomatiseringssysteem, onze partners en producenten in huisautomatisering. Neem contact op met een Somfy-vakman of koop uw Somfy-oplossing online.