INFORMATIE :Vanaf nu hebben wij veel handleidingen online beschikbaar gemaakt voor Somfy producten, beginnend met Somfy TaHoma en Somfy Protect. Hier zal regelmatig nieuwe informatie aan toegevoegd worden. Kijk op: somfy.swipeguide.com.

Beantwoorde vraag

Bekijk de producten van Somfy Protect: buitensirene

Bekijk de producten van Somfy Protect: buitensirene
Somfy
Somfy

Somfy

Niveau
4
5000 / 5000
punten
Team
Somfy
Somfy

Somfy

Niveau
4
5000 / 5000
punten
Team
De buitensirene is bedoeld om aan een gevel te worden bevestigd, op een plaats die niet toegankelijk is met een ladder. Ze maakt deel uit van de collectie Somfy Protect en moet aan een Link of Somfy One/One+ worden gekoppeld. Beschrijving van de buitensirene: - Dit zijn de kenmerken van de sirene: Radiobereik tot 200 meter tussen de sirene en de Link (in vrij veld) Autonomie: 2 jaar op batterijen (4 LR20-D-alkalinebatterijen inbegrepen) Bescherming tegen interferenties Afmetingen: 220 x 55 mm / 1200 mm Gewicht: 1200 g Bedrijfstemperatuur: -10° tot 45°C - De sirene is uitgerust met verlichting (aan de onderkant) en een sirene (112 dB): De verlichting bevestigt het in- en uitschakelen door zacht te knipperen (het is mogelijk deze functie te activeren of deactiveren in de configuratie van de sirene 'visuele signalen'). De flitslamp knippert ook wanneer de sirene afgaat aan 112 dB. De luidspreker bevestigt het in- en uitschakelen met korte bieptonen (het is mogelijk deze functie te activeren of deactiveren in de configuratie van de sirene 'geluidssignalen'). - De sirene heeft geen toetsen.

Vond je dit antwoord nuttig?

Nee (0)

Ja (1)

100%

100% van de gebruikers vond dit antwoord nuttig

© Copyright Somfy Nederland - Ontdek al onze oplossingen voor een verbonden huis : TaHoma draadloos huisautomatiseringssysteem, onze partners en producenten in huisautomatisering. Neem contact op met een Somfy-vakman of koop uw Somfy-oplossing online.