INFORMATIE :Vanaf nu hebben wij veel handleidingen online beschikbaar gemaakt voor Somfy producten, beginnend met Somfy TaHoma en Somfy Protect. Hier zal regelmatig nieuwe informatie aan toegevoegd worden. Kijk op: somfy.swipeguide.com.

Beantwoorde vraag

Bekijk de producten van Somfy Protect: binnensirene

Bekijk de producten van Somfy Protect: binnensirene
Somfy
Somfy

Somfy

Niveau
4
5000 / 5000
punten
Team
Somfy
Somfy

Somfy

Niveau
4
5000 / 5000
punten
Team
De binnensirene van Somfy Protect is onmisbaar om binnendringers weg te jagen. Zij klinkt gedurende 3 minuten aan 110 dB. Ze werkt op vier D-batterijen (LR20), met een autonomie van 2 jaar. Ze is draadloos, zodat u haar kunt plaatsen waar u maar wilt. Beschrijving van de sirene: - Dit zijn de kenmerken van de sirene: radiobereik tot 200 meter tussen de sirene en de Link (in vrij veld) autonomie: 2 jaar op batterijen (4 LR20-alkalinebatterijen inbegrepen) bescherming tegen interferenties afmetingen: 175 x 45 mm gewicht: 985g bedrijfstemperatuur: 0-45 °C De sirene is verlicht over de hele omtrek en is uitgerust met een luidspreker (buiten de sirene): De verlichting bevestigt het in- en uitschakelen door zacht te knipperen. Zij knippert ook wanneer de sirene afgaat aan 110 dB. De luidspreker bevestigt het in- en uitschakelen met geluidssignalen. De luidspreker geeft ook een vooralarm, om aan te geven dat de sirene van 110 dB gaat afgaan. De luidspreker bevestigt met een 'ding' dat de andere apparaten van het systeem correct geïnstalleerd zijn (IntelliTAG, badge enz.). - De sirene heeft geen toetsen.

Vond je dit antwoord nuttig?

Nee (3)

Ja (0)

0%

0% van de gebruikers vond dit antwoord nuttig

© Copyright Somfy Nederland - Ontdek al onze oplossingen voor een verbonden huis : TaHoma draadloos huisautomatiseringssysteem, onze partners en producenten in huisautomatisering. Neem contact op met een Somfy-vakman of koop uw Somfy-oplossing online.