INFORMATIE :Vanaf nu hebben wij veel handleidingen online beschikbaar gemaakt voor Somfy producten, beginnend met Somfy TaHoma en Somfy Protect. Hier zal regelmatig nieuwe informatie aan toegevoegd worden. Kijk op: somfy.swipeguide.com.

Beantwoorde vraag

Bekijk de producten van Somfy Protect: Link

Bekijk de producten van Somfy Protect: Link
Somfy
Somfy

Somfy

Niveau
4
5000 / 5000
punten
Team
Somfy
Somfy

Somfy

Niveau
4
5000 / 5000
punten
Team
De Link is het brein van het systeem. Hij verbindt alle andere elementen van Somfy Home Alarm met het internet. Bij een stroomonderbreking blijft Somfy Home Alarm werken dankzij de ingebouwde batterij (kan niet door de gebruiker vervangen worden). Beschrijving van de Link: - Dit zijn de kenmerken van de Link: communicatieprotocol: WiFi 802.11 b/g/n (Open, WEP, WPA2, WPA/WPA2 mixed mode) geschikt voor maximaal 50 IntelliTAG's, 50 badges, 2 sirenes, 2 Links en 4 camera's permanente supervisie van de radioverbinding tussen de verschillende systeemelementen bescherming tegen interferenties/versleuteling van alle radiocommunicaties autonomie bij stroomonderbreking: 6 uur op ingebouwde batterij afmetingen: 89x30 mm gewicht: 132 g verwisselbare adaptorstekkers: Europa en Groot-Brittannië (Europa), US (Noord-Amerika) bedrijfstemperatuur: 0-45 °C - De Link heeft een led en een toets: De multifunctionele led geeft voortdurend informatie over de toestand van de Link, tijdens de installatie, de updates en het normale gebruik; toegang tot de lijst van knippersignalen van de Link. De toets dient om de trainingsmodus te activeren en om de Link uit te schakelen of te resetten.

Vond je dit antwoord nuttig?

Nee (1)

Ja (0)

0%

0% van de gebruikers vond dit antwoord nuttig

© Copyright Somfy Nederland - Ontdek al onze oplossingen voor een verbonden huis : TaHoma draadloos huisautomatiseringssysteem, onze partners en producenten in huisautomatisering. Neem contact op met een Somfy-vakman of koop uw Somfy-oplossing online.