INFORMATIE :


Er is een bug in de huidige Connexoon io app voor iPhones - hierdoor worden namen van motoren niet goed getoond - de originele motor naam is zichtbaar, niet de naam die je zelf hebt ingevuld. Er wordt gewerkt aan een update.

Vanaf nu hebben wij veel handleidingen online beschikbaar gemaakt voor Somfy producten, beginnend met Somfy TaHoma en Somfy Protect. Hier zal regelmatig nieuwe informatie aan toegevoegd worden. Kijk op: somfy.swipeguide.com.

Beantwoorde vraag

Wat is het verschil tussen bekabelde besturing en radiobesturing voor mijn zonwering?

Wat is het verschil tussen bekabelde besturing en radiobesturing voor mijn zonwering?
Somfy
Somfy

Somfy

Niveau
4
5000 / 5000
punten
Team
Somfy
Somfy

Somfy

Niveau
4
5000 / 5000
punten
Team
Bij bekabelde besturing is het bedieningspunt aan de motor verbonden met elektrische kabels die uw commando's doorgeven aan de motor. In dat geval is het bedieningspunt vast. Bij radiobesturing wordt de motor bediend via radiogolven. Er zitten geen elektrische kabels tussen de motor en het bedieningspunt. Dat kan aan de muur bevestigd worden (zoals een schakelaar) of mobiel zijn (afstandsbediening).Er is geen bijkomende bekabeling nodig, waardoor er niet aan de muren van uw woning geraakt moet worden.

Vond je dit antwoord nuttig?

Nee (5)

Ja (4)

44%

44% van de gebruikers vond dit antwoord nuttig

© Copyright Somfy Nederland - Ontdek al onze oplossingen voor een verbonden huis : TaHoma draadloos huisautomatiseringssysteem, onze partners en producenten in huisautomatisering. Neem contact op met een Somfy-vakman of koop uw Somfy-oplossing online.