INFORMATIE :Vanaf nu hebben wij veel handleidingen online beschikbaar gemaakt voor Somfy producten, beginnend met Somfy TaHoma en Somfy Protect. Hier zal regelmatig nieuwe informatie aan toegevoegd worden. Kijk op: somfy.swipeguide.com.

Beantwoorde vraag

Wat zijn de voordelen van een gemotoriseerde terraszonwering?

Wat zijn de voordelen van een gemotoriseerde terraszonwering?
Somfy
Somfy

Somfy

Niveau
4
5000 / 5000
punten
Team
Somfy
Somfy

Somfy

Niveau
4
5000 / 5000
punten
Team
Door uw terraszonwering te motoriseren en automatiseren, wint u aan leefruimte, die u kunt delen met vrienden en familie. Met een klik van de afstandsbediening kiest u tussen zon of schaduw, zonder uit uw ligstoel te komen of aan een zwengel te moeten draaien. Weersensoren zorgen ervoor dat de zonwering openschuift wanneer de zon schijnt en weer toe als het te hard waait. Het mechanisme en de doek zijn beschermd tegen de weersomstandigheden en worden zonder bruuske bewegingen bediend. Daardoor gaan ze langer mee. 's Avonds kunt u ook de terras- en tuinverlichting bedienen met de afstandsbediening.

Vond je dit antwoord nuttig?

Nee (0)

Ja (0)

0% van de gebruikers vond dit antwoord nuttig

© Copyright Somfy Nederland - Ontdek al onze oplossingen voor een verbonden huis : TaHoma draadloos huisautomatiseringssysteem, onze partners en producenten in huisautomatisering. Neem contact op met een Somfy-vakman of koop uw Somfy-oplossing online.