INFORMATIE :


De bug in Connexoon io apps voor iPhones is opgelost - Update je Connexoon app en de naam van de io motor wordt nu weer goed weergegeven.>
Vanaf nu hebben wij veel handleidingen online beschikbaar gemaakt voor Somfy producten, beginnend met Somfy TaHoma en Somfy Protect. Hier zal regelmatig nieuwe informatie aan toegevoegd worden. Kijk op: somfy.swipeguide.com.

Beantwoorde vraag

Hoe kan ik de automatische modus activeren op Slidymoove of Exavia?

Hoe kan ik de automatische modus activeren op Slidymoove of Exavia?
Somfy
Somfy

Somfy

Niveau
4
5000 / 5000
punten
Team
Somfy
Somfy

Somfy

Niveau
4
5000 / 5000
punten
Team
1- Controleer of de cellen aangesloten zijn. Volgens de norm EN 12 453 moet een stel foto-elektrische cellen aangebracht worden om een hek in automatische modus te laten werken. Als u de trainingscyclus van de hekmotor reeds hebt uitgevoerd, doet u het volgende: • Alle instellingen wissen (zie de handleiding van de motor) • De cellen bekabelen • Een nieuwe trainingscyclus uitvoeren (zie de handleiding van de motor) 2- Als de elektronische besturing van het type 'bus' de cellen niet herkent, moet u controleren of de cellen goed uitgelijnd zijn. Opgelet: om de uitlijning van de cellen te controleren, plaatst u de kap op de zendercel, maar niet op de ontvangercel. 3- Controleer of de gebruikte kabel een doorsnede van 0,75 mm heeft.

Vond je dit antwoord nuttig?

Nee (1)

Ja (0)

0%

0% van de gebruikers vond dit antwoord nuttig

© Copyright Somfy Nederland - Ontdek al onze oplossingen voor een verbonden huis : TaHoma draadloos huisautomatiseringssysteem, onze partners en producenten in huisautomatisering. Neem contact op met een Somfy-vakman of koop uw Somfy-oplossing online.