INFORMATIE :Vanaf nu hebben wij veel handleidingen online beschikbaar gemaakt voor Somfy producten, beginnend met Somfy TaHoma en Somfy Protect. Hier zal regelmatig nieuwe informatie aan toegevoegd worden. Kijk op: somfy.swipeguide.com.

Welkom op het Somfy Forum !


Dit forum is voor en door Somfy gebruikers. Hier vind je alle informatie die je nodig hebt om optimaal gebruik te maken van je Somfy producten. Als dit niet het geval is, aarzel niet om je vraag te stellen. Een andere Somfy gebruiker of een Somfy medewerker geeft antwoord.

Om ervoor te zorgen dat het forum een veilige en prettige plek voor alle gebruikers is hebben wij enkele huisregels opgestelt. Wanneer je een forumaccount aanmaakt ga je akkoord met deze huisregels.

1. Hoe werkt het Somfy Forum ? 


Het Somfy Forum is opgedeeld in product groepen: Smart Home, Beveiliging, Rolluiken, Buitenzonwering, Binnenzonwering en Toegang. Deze product groepen hebben ieder een pagina, te benaderen via de navigatiebalk. Hier vind je vragen en antwoorden over het installeren en gebruiken van je Somfy producten.

2. Vind het antwoord op je vraag.


Staat je vraag er nog niet bij ? Vul je vraag in in de zoekmachine. Je krijgt dan automatisch soortgelijke vragen en antwoorden te zien. Hopelijk zit hier je antwoord wel tussen.

3. Stel je vraag op het forum


Als je het antwoord niet in de bovenstaande lijst vindt, aarzel dan niet, meld je hier aan en stel eenvoudig je vraag op het Somfy Forum. Je vraag wordt nu bekeken door alle bezoekers van het Somfy Forum – zowel andere gebruikers als Somfy medewerkers.

4. Volg de antwoorden op je vraag


Het zal niet lang duren voordat je een antwoord zal ontvangen op je vraag. Als je vraag met een bepaald antwoord het beste is opgelost kan je dit aangeven. Hiermee worden ook andere Somfy gebruikers snel geholpen en krijgt die persoon waardering voor zijn reactie.

5. Beheer je online profiel


Wanneer je je op het Somfy Forum aanmeld krijg je automatisch een online profiel. In je profiel kan je de gegevens wijzigen die voor andere bezoekers zichtbaar zijn, zoals je profielfoto, je online naam, etc. Hier zijn ook je statistieken zichtbaar – hoe veel vragen je gestelt hebt en hoe veel antwoorden.

6. Doe mee!


Hoe meer mensen gebruik maken van dit forum, hoe beter het wordt. Dus, aarzel niet en doe mee!

© Copyright Somfy Nederland - Ontdek al onze oplossingen voor een verbonden huis : TaHoma draadloos huisautomatiseringssysteem, onze partners en producenten in huisautomatisering. Neem contact op met een Somfy-vakman of koop uw Somfy-oplossing online.