INFORMATIE :


Vanaf nu hebben wij veel handleidingen online beschikbaar gemaakt voor Somfy producten, beginnend met Somfy TaHoma en Somfy Protect. Hier zal regelmatig nieuwe informatie aan toegevoegd worden. Kijk op: somfy.swipeguide.com.

Onbeantwoorde vraag

Kan de Logitech Harmony met de TaHoma box worden verbonden om verlichting te schakelen?

Ben me aan het oriënteren om de Logitech Harmony aan te schaffen om daarmee het aantal afstandsbedieningen te beperken tot één en wil daarmee naast de audio/videoapparatuur ook de verlichting bedienen. De verlichting wordt via de TaHoma box en z-wave en afstandbedienbare stopcontacten ingesteld.
Met de Harmony afstandbediening kan je veel apparaten koppelen maar weet niet of de Harmonie en de TaHoma box al met elkaar verbonden kunnen worden of dat dit in de planning is opgenomen?
Wil hier graag wat advies over ontvangen?

Marco D.
Marco D.

Marco D.

Niveau
0
94 / 100
punten

Antwoorden

Somfy
Somfy

Somfy

Niveau
4
5000 / 5000
punten
Team

Zowel de Logitech Harmony als TaHoma werken met IFTTT. Wij hebben deze combinatie nog niet getest, maar het zou mogelijk kunnen zijn.

De TaHoma werkt als THAT in IFTTT, als Harmony beschikbaar is als IF dan zou het moeten kunnen....

Hebben andere forum leden ervaring?

© Copyright Somfy Nederland - Ontdek al onze oplossingen voor een verbonden huis : TaHoma draadloos huisautomatiseringssysteem, onze partners en producenten in huisautomatisering. Neem contact op met een Somfy-vakman of koop uw Somfy-oplossing online.