BELANGRIJKE INFORMATIE :


TaHoma/Connexoon server probleem

Op 20 maart tussen 07:00 en 10:15 was er een TaHoma / Connexoon server probleem. Hierdoor konden enkele klanten niet inloggen of boxen aanmelden. Dit probleem is inmiddels verholpen. Onze excuses voor het ongemak. Onze excuses voor het ongemak.

Onbeantwoorde vraag

krijgen rolluiken somfy oximo io niet gekoppeld aan de connexoon?afstand bediend met de somfy situo io 5 pure

Somfy oximo io motoren krijgen we n\met geen mogelijkheid gekoppeld aan de connexoon, we komen niet verdre dan dat we stroom op de box hebben maar dat is het dan ook.
Rolluiken worden bediend door de somfy situo io 5 pure, gaarne hulp want anders vliegt die connexoon het raam uit

groet Piet

piet K.
piet K.

piet K.

Niveau
0
2 / 100
punten

Antwoorden

Somfy
Somfy

Somfy

Niveau
4
5000 / 5000
punten
Team

Bijgaand de instructies voor het toevoegen van een io motor aan de Connexoon io.

Deze uitleg betreft een zonwering motor. 

In geval van een Rolluik motor gebruik je de Connexoon Window app.

Connexoon Terrace - add io motor (met io sleutel) NL.pdf

Ik hoor graag of het hiermee lukt.

Remco V.
Remco V.

Remco V.

Niveau
0
11 / 100
punten

Beste somfy, ik loop tegen precies hetzelfde probleem aan. Het lijkt allemaal zo simpel maar ik krijg niets gevonden in de app. De rolluiken zijn opgehangen door een installateur die ook de somfy situ 5 telis gekoppeld heeft aan de schermen. Werkt perfect. Wanneer ik de afstandsbediening volgens uw beschrijving wilt koppelen krijgt hij deze niet gevonden en geeft de melding " Het opslaan van de beveiligingssleutel van de afstandsbediening is mislukt". Ik begrijp er niets van aangezien wanneer ik de program knop 2 seconden ingedrukt heb hoor je de luiken bewegen.

© Copyright Somfy Nederland - Ontdek al onze oplossingen voor een verbonden huis : TaHoma draadloos huisautomatiseringssysteem, onze partners en producenten in huisautomatisering. Neem contact op met een Somfy-vakman of koop uw Somfy-oplossing online.