BELANGRIJKE INFORMATIE :


TaHoma/Connexoon server probleem

Op 20 maart tussen 07:00 en 10:15 was er een TaHoma / Connexoon server probleem. Hierdoor konden enkele klanten niet inloggen of boxen aanmelden. Dit probleem is inmiddels verholpen. Onze excuses voor het ongemak. Onze excuses voor het ongemak.

Onbeantwoorde vraag

zonnescherm wilt niet terug rollen

Een jaar geleden heb ik een tweedehands zonnescherm met een Somfy motor gekocht en tot nu heeft deze perfect gewerkt.
Mijn zonnescherm is vanzelf ongeveer 10cm naar buiten gerold. Toen ik deze terug wilde rollen via de afstandsbediening, lukte dit niet. Nu heb ik het zonnescherm een klein stukje naar buiten laten rollen, om te zien of het daarna wel naar binnen wilt rollen, maar hier reageert die ook niet op. Ik heb de motor te gereset en heb daarna opnieuw geprobeerd het zonnescherm naar binnen te rollen, maar er zit geen beweging in.
De afstandbediening is tils 1 met een kanaal.

Wie weet waar het probleem hem erin kan zitten?

Sasa S.
Sasa S.

Sasa S.

Niveau
0
1 / 100
punt

Antwoorden

Somfy
Somfy

Somfy

Niveau
4
5000 / 5000
punten
Team

Vaak als de motor is gereset en opnieuw afstellen niet werkt, is de motor defect.

Het niet sluiten kan ook met het rekken van het zonweringdoek te maken hebben.

Andere mogelijkheid - als het niet omhoog sturen niet werkt, kan het ook te maken hebben met een defecte knop op de zender.

© Copyright Somfy Nederland - Ontdek al onze oplossingen voor een verbonden huis : TaHoma draadloos huisautomatiseringssysteem, onze partners en producenten in huisautomatisering. Neem contact op met een Somfy-vakman of koop uw Somfy-oplossing online.