BELANGRIJKE INFORMATIE :


TaHoma/Connexoon server probleem

Op 20 maart tussen 07:00 en 10:15 was er een TaHoma / Connexoon server probleem. Hierdoor konden enkele klanten niet inloggen of boxen aanmelden. Dit probleem is inmiddels verholpen. Onze excuses voor het ongemak. Onze excuses voor het ongemak.

Onbeantwoorde vraag

Wanneer gaat 2FA beschikbaar komen?

Wanneer gaat 2FA toegevoegd worden aan het inlogproces? Zeker nu Somfy met allerlei beveiligingsproducten (al vind ik camera's over Wi-Fi niet echt een goed idee) wordt de toegang van de diensten op het internet een zeer kwetsbaar punt...

Robert K.
Robert K.

Robert K.

Niveau
0
39 / 100
punten

Antwoorden

Somfy
Somfy

Somfy

Niveau
4
5000 / 5000
punten
Team

Wij hebben helaas nog geen informatie over beschikbaarheid van 2-factor authorisatie. Zo gauw wij dit weten hoor je van ons.

Wel kunnen wij bevestigen dat beveiliging voor Somfy uiterst is - onder andere vragen wij hiervoor jaarlijks het gerenommeerde penetratie-test bureau Syss GmbH om onze systemen te testen. 

© Copyright Somfy Nederland - Ontdek al onze oplossingen voor een verbonden huis : TaHoma draadloos huisautomatiseringssysteem, onze partners en producenten in huisautomatisering. Neem contact op met een Somfy-vakman of koop uw Somfy-oplossing online.