BELANGRIJKE INFORMATIE :


TaHoma/Connexoon server probleem

Op 20 maart tussen 07:00 en 10:15 was er een TaHoma / Connexoon server probleem. Hierdoor konden enkele klanten niet inloggen of boxen aanmelden. Dit probleem is inmiddels verholpen. Onze excuses voor het ongemak. Onze excuses voor het ongemak.

Onbeantwoorde vraag

Rolluik motor maakt alleen klik-klak geluid

Sinds enige tijd gaat mijn rolluik niet meer naar beneden. Het andere rolluik, via de zelfde afstandbediening, werkt nog wel naar behoren.

Het enige wat ik hoor is een kortstondig klik-klak geluid (relais?) wanneer ik de "pijl naar beneden" toets indruk. Verder geen continu brom of motor geluid wat andere mensen wel vermelden.

Kan er iets geconcludeerd worden waar dit aan ligt?

hans B.
hans B.

hans B.

Niveau
0
1 / 100
punt

Antwoorden

Somfy
Somfy

Somfy

Niveau
4
5000 / 5000
punten
Team

Dit klinkt als iets inwendig in de motor. Het beste is om contact op te nemen met de dealer, die kan bekijken of de motor vervangen moet worden of mogelijk gerepareerd - al dan niet onder garantie.

© Copyright Somfy Nederland - Ontdek al onze oplossingen voor een verbonden huis : TaHoma draadloos huisautomatiseringssysteem, onze partners en producenten in huisautomatisering. Neem contact op met een Somfy-vakman of koop uw Somfy-oplossing online.