INFORMATIE :


Vanaf nu hebben wij veel handleidingen online beschikbaar gemaakt voor Somfy producten, beginnend met Somfy TaHoma en Somfy Protect. Hier zal regelmatig nieuwe informatie aan toegevoegd worden. Kijk op: somfy.swipeguide.com.

Onbeantwoorde vraag

Hoe kan ik de somfy brandmelder testen?

somfy brandmelders opgehangen, maar willen graag weten als dit ook werkt. omdat wij ook de rolluiken aangesloten hebben.
wel handig om te weten als dit dan ook werkt.

Nikie H.
Nikie H.

Nikie H.

Niveau
0
1 / 100
punt

Antwoorden

Somfy
Somfy

Somfy

Niveau
4
5000 / 5000
punten
Team

De rookmelder zelf kan getest worden door op de test knop van de rookmelder te drukken. De verbinding tussen TaHoma en de rookmelder wordt regelmatig gecontroleerd en er zal een melding komen in TaHoma wanneer dit niet meer het geval is.
Er is geen mogelijkheid om te testen of het gekoppelde smart programma werkt. Wellicht is het creëren van rook een mogelijkheid - hier bestaan speciale spuitbussen voor, bijvoorbeeld de Sabre rook testgas.

Martin
Martin

Martin

Niveau
1
290 / 750
punten

Ik ervaar hetzelfde probleem.

Er wordt gesproken over een "slimme" rookmelder. Maar de slimheid als het over testen gaat houdt zeer snel op.

Je wilt gewoon via de software of de hardware knop dit kunnen testen!

Graag deze mogelijkheid inbouwen.

Somfy
Somfy

Somfy

Niveau
4
5000 / 5000
punten
Team

Bedankt voor de feedback. We geven het door aan de ontwikkelaars.

© Copyright Somfy Nederland - Ontdek al onze oplossingen voor een verbonden huis : TaHoma draadloos huisautomatiseringssysteem, onze partners en producenten in huisautomatisering. Neem contact op met een Somfy-vakman of koop uw Somfy-oplossing online.