BELANGRIJKE INFORMATIE :


TaHoma/Connexoon server probleem

Op 20 maart tussen 07:00 en 10:15 was er een TaHoma / Connexoon server probleem. Hierdoor konden enkele klanten niet inloggen of boxen aanmelden. Dit probleem is inmiddels verholpen. Onze excuses voor het ongemak. Onze excuses voor het ongemak.

Onbeantwoorde vraag

myfox FO0311 compatabiliteit somfy accessoires

In het Myfox Instrumentenbord staan diverse accessoires vermeld waarmee kan worden uitgebreid. Een bewegingsmelder, een rookmelder, koolstofmonoxidemelder en inbouwmodule zijn daar enkele voorbeelden van. Er staat echter niet aangegeven wat de modelnummers daarvan zijn. Hoe komt ik er dan achter welke ik precies kan aansluiten of welk model ik kan kopen? Zijn de huidige accessoires van somfy bijvoorbeeld compatible?

B G.
B G.

B G.

Niveau
0
12 / 100
punten

Antwoorden

Somfy
Somfy

Somfy

Niveau
4
5000 / 5000
punten
Team

Deze accessoires zijn niet te koop via Somfy. Mogelijk zijn er nog enkele winkeliers online te vinden die nog voorraad hiervan hebben.

© Copyright Somfy Nederland - Ontdek al onze oplossingen voor een verbonden huis : TaHoma draadloos huisautomatiseringssysteem, onze partners en producenten in huisautomatisering. Neem contact op met een Somfy-vakman of koop uw Somfy-oplossing online.