BELANGRIJKE INFORMATIE :


TaHoma/Connexoon server probleem

Op 20 maart tussen 07:00 en 10:15 was er een TaHoma / Connexoon server probleem. Hierdoor konden enkele klanten niet inloggen of boxen aanmelden. Dit probleem is inmiddels verholpen. Onze excuses voor het ongemak. Onze excuses voor het ongemak.

Onbeantwoorde vraag

Hoe kan ik een nieuwe TaHoma password aanvragen?

Na laatste update werkt oude password niet meer maar ik kan nergens een link vinden voor het aanvragen van een nieuw password.

Wim E.
Wim E.

Wim E.

Niveau
0
1 / 100
punt

Antwoorden

Somfy
Somfy

Somfy

Niveau
4
5000 / 5000
punten
Team

Dit kan via de TaHoma app of via de Somfy website, bijvoorbeeld via https://www.somfy.nl/wachtwoord-vergeten

Op 27 juni heeft een beveiligingsupdate plaatsgevonden. Hierdoor kunnen sommige gebruikers niet meer inloggen. Oplossing is om een nieuw wachtwoord aan te vragen.

De reden voor de update is dat het voorheen mogelijk was oude wachtwoorden te blijven gebruiken, ook al had je een nieuw wachtwoord aangemaakt. Omdat dit een beveiligingsrisico was is dit nu verholpen.

Gebruikers die ergens nog het oude wachtwoord gebruikten (bijvoorbeeld in een app) moeten nu eerst een nieuw wachtwoord aanvragen.

© Copyright Somfy Nederland - Ontdek al onze oplossingen voor een verbonden huis : TaHoma draadloos huisautomatiseringssysteem, onze partners en producenten in huisautomatisering. Neem contact op met een Somfy-vakman of koop uw Somfy-oplossing online.