BELANGRIJKE INFORMATIE :


Op 16 oktober is er een TaHoma update geweest.

Meer informatie is verzonden per e-mail naar alle gebruikers of te vinden in dit forum bericht

Onbeantwoorde vraag

Tahoma vindt stopcontactschakelaar niet

Somfy stopcontact(SC) functioneert correct (blauwe knop aan/uit, reageert op Trelis afstandsbediening voor aan/uit, maar ook voor knipperen voor het koppelen aan Tahoma). Programmeercyclus met Tahoma meerdere keren doorlopen, Tahoma meerdere keren opnieuw opgestart, maar in de programmeercyclus gaat, na het drukken op testen, het SC niet aan. Wat kan ik hier aan doen?

Antwoorden

Somfy
Somfy

Somfy

Niveau
3
3938 / 5000
punten
Team

Er zijn een paar mogelijke oorzaken:
-de afstand tussen TaHoma en het stopcontact is maximaal 30 meter in een open ruimte. Kan je proberen de 2 producten dichter bij elkaar plaatsen tijdens het aanmelden?
-er kunnen maximaal 4 afstandsbedieningen in het stopcontact geprogrammeerd worden. Om alle afstandsbedieningen te wissen druk op de programmeerknop van het stopcontact tot de led ervan knippert en daarna dooft. Controleer of het niet meer met de Telis te bedienen is. Probeer het nu aan te melden op TaHoma (en koppel de Telis en het stopcontact opnieuw).

Wij horen graag of het hiermee werkt.

© Copyright Somfy Nederland - Ontdek al onze oplossingen voor een verbonden huis : TaHoma draadloos huisautomatiseringssysteem, onze partners en producenten in huisautomatisering. Neem contact op met een Somfy-vakman of koop uw Somfy-oplossing online.