BELANGRIJKE INFORMATIE :


TaHoma/Connexoon server probleem

Op 20 maart tussen 07:00 en 10:15 was er een TaHoma / Connexoon server probleem. Hierdoor konden enkele klanten niet inloggen of boxen aanmelden. Dit probleem is inmiddels verholpen. Onze excuses voor het ongemak. Onze excuses voor het ongemak.

Onbeantwoorde vraag

Hoe kan ik de ontvangst van Altus 50 RTS 15/17 verbeteren?

Een van mijn oudere buismotoren reageert slecht op de afstandsbedieningen. Heb 4 verschillende geprobeerd. Pas wanneer ik voor het raam met het rolluik ga staan reageert hij direct op de knoppen. Is het mogelijk om een antenne oid te plaatsen. De garantie is verlopen. De motor werkt nog prima verder.

Patrick N.
Patrick N.

Patrick N.

Niveau
0
12 / 100
punten

Antwoorden

Somfy
Somfy

Somfy

Niveau
4
5000 / 5000
punten
Team

Het ontvangst van een motor kan niet verbeterd worden.

Het kan veroorzaakt worden door de motor , of een lokale omstandigheid.
Zou mogelijk iets in de buurt van de betreffende motor een stoorsignaal kunnen veroorzaken? Bijvoorbeeld een weerstation, een draadloze koptelefoon of iets dergelijks. Wanneer deze ook op 433MHz uitzenden kan een storing ontstaan.

Patrick N.
Patrick N.

Patrick N.

Niveau
0
12 / 100
punten

Op 2 meter afstand stond een powerline adapter met een camera. Deze hebben de storing veroorzaakt. Bedankt voor de tip.

© Copyright Somfy Nederland - Ontdek al onze oplossingen voor een verbonden huis : TaHoma draadloos huisautomatiseringssysteem, onze partners en producenten in huisautomatisering. Neem contact op met een Somfy-vakman of koop uw Somfy-oplossing online.