BELANGRIJKE INFORMATIE :


Er is momenteel een storing op TaHoma/Connexoon. Inloggen is momenteel niet mogelijk

Er wordt gewerkt aan een oplossing.

Onbeantwoorde vraag

Hoe voeg ik een Velux ioHomecontrol raam toe aan mijn Connexoon io?

Ik beschik over 14 Velux Integra dakvensters met ioHomecontrol ondersteuning een Connexoon en meerdere Velux KLR200 bedieningstablets.

De Connexoon is geactiveerd en voorzien van de laatste software update. Hoe slaag ik erin om de dakvensters toe te voegen aan de Connexoon via de Connexoon (Window) app?

Bij voorbaat dank!

Groeten Frank

Frank K.
Frank K.

Frank K.

Niveau
0
2 / 100
punten

Antwoorden

Somfy
Somfy

Somfy

Niveau
3
3014 / 5000
punten
Team

In je Velux dakraam zit een motor die io-homecontrol gebruikt als draadloze communicatie. Deze techniek is versleuteld om misbruik te voorkomen. De Connexoon io gebruikt ook io-homecontrol maar heeft waarschijnlijk een ander sleutel.
De oplossing is om in te loggen in de Connexoon, vervolgens op Menu -> Configuratie -> Tab blad ' io-systeem' -> een beveilingssleutel verzenden.
Volg de instructies op het scherm.

Hierna kan je zoeken naar nieuwe io producten en zal het dakraam gevonden worden (het heeft nu dezelfde sleutel als Connexoon).
Ga hiervoor naar Menu -> Configuratie -> ' tab-blad installatie' -> + toevoegen -> io toepassingen -> kies 'zonder afstandsbediening' en druk op OK.

Wij horen graag of het hiermee gelukt is.

© Copyright Somfy Nederland - Ontdek al onze oplossingen voor een verbonden huis : TaHoma draadloos huisautomatiseringssysteem, onze partners en producenten in huisautomatisering. Neem contact op met een Somfy-vakman of koop uw Somfy-oplossing online.