BELANGRIJKE INFORMATIE :


TaHoma/Connexoon server probleem

Op 20 maart tussen 07:00 en 10:15 was er een TaHoma / Connexoon server probleem. Hierdoor konden enkele klanten niet inloggen of boxen aanmelden. Dit probleem is inmiddels verholpen. Onze excuses voor het ongemak. Onze excuses voor het ongemak.

Beantwoorde vraag

Wat is het verschil tussen io-homecontrol, Somfy RTS en volledig bedrade (WT) bediening?

Wat is het verschil tussen io-homecontrol, Somfy RTS en volledig bedrade (WT) bediening?
Somfy
Somfy

Somfy

Niveau
4
5000 / 5000
punten
Team
Somfy
Somfy

Somfy

Niveau
4
5000 / 5000
punten
Team
io-homecontrol® is, net als Somfy RTS, een draadloos radiosignaal (besturing) en is feitelijk het 'geheugen' van de motor. U zet hiermee producten zoals zonwering, rolluiken, raamdecoratie, verlichting en garagedeuren in werking. De radio-ontvanger in de motor, sensor of losse ontvanger staat in contact met een afstandsbediening of smartphone. RTS bestaat al 20 jaar en io-homecontrol® pas enkele jaren. Een paar belangrijke verschillen: - io-homecontrol® geeft altijd een terugmelding na elke stuuropdracht, RTS heeft deze functie niet - io-homecontrol® kan ook producten van enkele andere merken aansturen, RTS is 'Somfy only' - io-homecontrol® is klaar voor de smart home toekomst - RTS heeft op dit moment nog een iets breder assortiment maar bij de nieuwe productontwikkelingen zal io-homecontrol altijd de focus krijgen. Daarnaast levert Somfy ook volledig bedrade systemen (WT, Wired Technology) waarbij ook het bedieningspunt (de schakelaar) via bedrading aangesloten moet worden op de motor.

Vond je dit antwoord nuttig?

Nee (11)

Ja (38)

78%

78% van de gebruikers vond dit antwoord nuttig

© Copyright Somfy Nederland - Ontdek al onze oplossingen voor een verbonden huis : TaHoma draadloos huisautomatiseringssysteem, onze partners en producenten in huisautomatisering. Neem contact op met een Somfy-vakman of koop uw Somfy-oplossing online.