BELANGRIJKE INFORMATIE :


TaHoma/Connexoon server probleem

Op 20 maart tussen 07:00 en 10:15 was er een TaHoma / Connexoon server probleem. Hierdoor konden enkele klanten niet inloggen of boxen aanmelden. Dit probleem is inmiddels verholpen. Onze excuses voor het ongemak. Onze excuses voor het ongemak.

Beantwoorde vraag

Ik wil meerdere zonweringen individueel of in groep kunnen bedienen met één afstandsbediening. Kan dit?

Ik wil meerdere zonweringen individueel of in groep kunnen bedienen met één afstandsbediening. Kan dit?
Somfy
Somfy

Somfy

Niveau
4
5000 / 5000
punten
Team
Somfy
Somfy

Somfy

Niveau
4
5000 / 5000
punten
Team
Dit is geen enkel probleem. Somfy levert afstandsbedieningen in vele soorten en kunnen eenvoudig, zover u maar wenst, uitgebreid worden. Voorbeeld 1 Stel: u heeft een terrasscherm en wilt later 2 rolluiken laten bijplaatsen voor een slaapkamerraam en nog een uitvalscherm voor een keukenraam. Met een Somfy afstandsbediening kunt u met een simpele druk op de knop individueel of groepsgewijs laten bewegen. Voorbeeld 2 Heeft u nog meer schermen binnen en buiten de woning en wilt u toch graag maar 1 afstandsbediening behouden? Ook dat kan met een Somfy afstandsbediening. Ook combinaties met draadloze wandschakelaars of sensoren zijn goed mogelijk. Laat u adviseren door uw Somfy dealer

Vond je dit antwoord nuttig?

Nee (1)

Ja (1)

50%

50% van de gebruikers vond dit antwoord nuttig

© Copyright Somfy Nederland - Ontdek al onze oplossingen voor een verbonden huis : TaHoma draadloos huisautomatiseringssysteem, onze partners en producenten in huisautomatisering. Neem contact op met een Somfy-vakman of koop uw Somfy-oplossing online.