BELANGRIJKE INFORMATIE :


TaHoma/Connexoon server probleem

Op 20 maart tussen 07:00 en 10:15 was er een TaHoma / Connexoon server probleem. Hierdoor konden enkele klanten niet inloggen of boxen aanmelden. Dit probleem is inmiddels verholpen. Onze excuses voor het ongemak. Onze excuses voor het ongemak.

Beantwoorde vraag

Hoe kies ik de juiste motor voor mijn zonwering ?

Hoe kies ik de juiste motor voor mijn zonwering ?
Somfy
Somfy

Somfy

Niveau
4
5000 / 5000
punten
Team
Somfy
Somfy

Somfy

Niveau
4
5000 / 5000
punten
Team
Er is voor elke situatie een specifieke motor beschikbaar. Gaat het bijv. om een groot terrasscherm, verticaal screen of markies? De motor wordt ingebouwd in de oprolbuis van het zonnescherm. Afhankelijk van de afmeting van het scherm is er een motor nodig die de benodigde kracht heeft. Een toegepaste zware of te lichte motor kan aan het scherm of de motor schade toebrengen. Tevens heeft de motor nog optionele functionaliteiten die het comfort vergroten maar ook de levensduur van het scherm verlengen. Neem contact op met uw Somfy dealer.

Vond je dit antwoord nuttig?

Nee (1)

Ja (0)

0%

0% van de gebruikers vond dit antwoord nuttig

© Copyright Somfy Nederland - Ontdek al onze oplossingen voor een verbonden huis : TaHoma draadloos huisautomatiseringssysteem, onze partners en producenten in huisautomatisering. Neem contact op met een Somfy-vakman of koop uw Somfy-oplossing online.