INFORMATIE :


Vanaf nu hebben wij veel handleidingen online beschikbaar gemaakt voor Somfy producten, beginnend met Somfy TaHoma en Somfy Protect. Hier zal regelmatig nieuwe informatie aan toegevoegd worden. Kijk op: somfy.swipeguide.com.

Beantwoorde vraag

Hoe kies ik de juiste motor voor mijn zonwering ?

Hoe kies ik de juiste motor voor mijn zonwering ?
Somfy
Somfy

Somfy

Niveau
4
5000 / 5000
punten
Team
Somfy
Somfy

Somfy

Niveau
4
5000 / 5000
punten
Team
Er is voor elke situatie een specifieke motor beschikbaar. Gaat het bijv. om een groot terrasscherm, verticaal screen of markies? De motor wordt ingebouwd in de oprolbuis van het zonnescherm. Afhankelijk van de afmeting van het scherm is er een motor nodig die de benodigde kracht heeft. Een toegepaste zware of te lichte motor kan aan het scherm of de motor schade toebrengen. Tevens heeft de motor nog optionele functionaliteiten die het comfort vergroten maar ook de levensduur van het scherm verlengen. Neem contact op met uw Somfy dealer.

Vond je dit antwoord nuttig?

Nee (1)

Ja (0)

0%

0% van de gebruikers vond dit antwoord nuttig

© Copyright Somfy Nederland - Ontdek al onze oplossingen voor een verbonden huis : TaHoma draadloos huisautomatiseringssysteem, onze partners en producenten in huisautomatisering. Neem contact op met een Somfy-vakman of koop uw Somfy-oplossing online.