INFORMATIE :


Vanaf nu hebben wij veel handleidingen online beschikbaar gemaakt voor Somfy producten, beginnend met Somfy TaHoma en Somfy Protect. Hier zal regelmatig nieuwe informatie aan toegevoegd worden. Kijk op: somfy.swipeguide.com.

Beantwoorde vraag

Kan ik meerdere rolluiken bedienen met eenzelfde afstandsbediening?

Kan ik meerdere rolluiken bedienen met eenzelfde afstandsbediening?
Somfy
Somfy

Somfy

Niveau
4
5000 / 5000
punten
Team
Somfy
Somfy

Somfy

Niveau
4
5000 / 5000
punten
Team

Ja, met een bijkomende afstandsbediening kunt u uw gemotoriseerde rolluiken tegelijkertijd bedienen. 

U moet daarvoor de rolluiken programmeren in de nieuwe afstandsbediening. Volg deze stappen: - Neem de eigen afstandsbediening van een rolluik. 

- Druk ongeveer 3 seconden op de knop PROG aan de achterkant of binnenkant van de afstandsbediening. -> het betreffende rolluik moet nu even op en neer bewegen. 

- Neem de algemene afstandsbediening. 

- Druk kort op de knop PROG aan de achterkant of binnenkant van de afstandsbediening. -> het betreffende rolluik moet opnieuw even op en neer bewegen ter bevestiging dat het geprogrammeerd is. 

Doe hetzelfde voor de rest van de rolluiken. Opgelet: de bewegingen van de rolluiken zijn erg belangrijk. Zorg ervoor dat u ze zeker kunt observeren. Als u niet zeker bent dat u de beweging gezien hebt, moet u 2 minuten wachten en dan opnieuw proberen.

Vond je dit antwoord nuttig?

Nee (10)

Ja (9)

47%

47% van de gebruikers vond dit antwoord nuttig

© Copyright Somfy Nederland - Ontdek al onze oplossingen voor een verbonden huis : TaHoma draadloos huisautomatiseringssysteem, onze partners en producenten in huisautomatisering. Neem contact op met een Somfy-vakman of koop uw Somfy-oplossing online.