BELANGRIJKE INFORMATIE :


TaHoma/Connexoon server probleem

Op 20 maart tussen 07:00 en 10:15 was er een TaHoma / Connexoon server probleem. Hierdoor konden enkele klanten niet inloggen of boxen aanmelden. Dit probleem is inmiddels verholpen. Onze excuses voor het ongemak. Onze excuses voor het ongemak.

Beantwoorde vraag

Welke zijn de verschillende gebruikersgroepen van het systeem Home Alarm Somfy Protect?

Welke zijn de verschillende gebruikersgroepen van het systeem Home Alarm Somfy Protect?
Somfy
Somfy

Somfy

Niveau
4
5000 / 5000
punten
Team
Somfy
Somfy

Somfy

Niveau
4
5000 / 5000
punten
Team
Om de naam en het type van de gebruikers van uw Somfy Protect-installatie in te stellen, moet u de app Somfy Protect openen en naar het menu 'Gebruikers' gaan. Wanneer u een gebruiker toevoegt, moet u hem aan een groep toewijzen: Beheerders hebben toegang tot de volledige installatie. Zij ontvangen waarschuwingen via pushberichten, e-mail en sms in geval van inbraak. Kinderen hebben beperkte toegang. Zij kunnen alleen het alarm activeren of deactiveren. Zij ontvangen geen waarschuwingen. Gasten hebben beperkte toegang. Zij kunnen het alarm activeren of deactiveren en ontvangen waarschuwingen bij een inbraak als ze uitgenodigd zijn in de gemeenschap. Wanneer u een nieuwe gebruiker uitnodigt, ontvangt deze een e-mail met de vraag een Somfy-account aan te maken, als hij er nog geen heeft.

Vond je dit antwoord nuttig?

Nee (0)

Ja (1)

100%

100% van de gebruikers vond dit antwoord nuttig

© Copyright Somfy Nederland - Ontdek al onze oplossingen voor een verbonden huis : TaHoma draadloos huisautomatiseringssysteem, onze partners en producenten in huisautomatisering. Neem contact op met een Somfy-vakman of koop uw Somfy-oplossing online.