BELANGRIJKE INFORMATIE :


TaHoma/Connexoon server probleem

Op 20 maart tussen 07:00 en 10:15 was er een TaHoma / Connexoon server probleem. Hierdoor konden enkele klanten niet inloggen of boxen aanmelden. Dit probleem is inmiddels verholpen. Onze excuses voor het ongemak. Onze excuses voor het ongemak.

Beantwoorde vraag

Hoe kan ik mij aanmelden in de app Somfy Protect?

Hoe kan ik mij aanmelden in de app Somfy Protect?
Somfy
Somfy

Somfy

Niveau
4
5000 / 5000
punten
Team
Somfy
Somfy

Somfy

Niveau
4
5000 / 5000
punten
Team
Wanneer u de mobiele app Somfy Protect opent, kunt u op verschillende schermen terechtkomen. Startscherm: Als u zich nog nooit hebt aangemeld en nog geen viercijfercode hebt aangemaakt, komt u op het startscherm terecht, met de volgende opties: - Somfy Home Alarm installeren - Somfy Security Camera installeren - Somfy One/One+ installeren - aanmelden - een uitnodiging aanvaarden (ontvangen via e-mail) - meer informatie verkrijgen Aanmeldingsscherm: Als u op het startscherm de optie 'aanmelden' kiest: - Voer uw gebruikersnaam en wachtwoord in als u die al hebt. Als u driemaal na elkaar een verkeerde combinatie van e-mail en wachtwoord invoert, kunt u een uur lang geen nieuwe poging doen. Na een uur kunt u opnieuw driemaal proberen. Als de combinatie van e-mail en wachtwoord correct is, gaat u door naar: - een scherm om uw site aan te maken, als u al een account hebt. - een scherm om de eerste apparaten te installeren, als u al een site hebt, maar nog geen apparaten geïnstalleerd hebt. - het dashboard, als uw systeem al correct geïnstalleerd is. - U kunt uw wachtwoord resetten als u het vergeten bent. - U kunt terugkeren naar het startscherm. Automatische identificatie zonder viercijfercode: Als u zich al minstens eenmaal hebt aangemeld en geen viercijfercode hebt aangemaakt, wordt u automatisch doorgestuurd naar: - een scherm om uw site aan te maken, als u al een account hebt. - een scherm om de eerste apparaten te installeren, als u al een site hebt, maar nog geen apparaten geïnstalleerd hebt. - een scherm om de installatie te voltooien, als u de installatie de laatste keer voortijdig hebt afgebroken. - het dashboard, als uw systeem al correct geïnstalleerd is. Automatische identificatie met viercijfercode: Als u in de configuratie van 'mijn account' een beveiligingscode van vier cijfers hebt aangemaakt, komt u op een pagina terecht waar u die code moet invoeren. Als u driemaal na elkaar een verkeerde code invoert, wordt u doorgestuurd naar het aanmeldingsscherm. Als de code correct is, gaat u door naar: - een scherm om uw site aan te maken, als u al een account hebt. - een scherm om de eerste apparaten te installeren, als u al een site hebt, maar nog geen apparaten geïnstalleerd hebt. - het dashboard, als uw systeem al correct geïnstalleerd is. Een uitnodiging aanvaarden: Als u op het startscherm de optie 'uitnodiging aanvaarden' kiest: - Voer uw gebruikersnaam en wachtwoord in als u al een account van Somfy Protect hebt. - Maak een account aan als u er nog geen hebt.

Vervolgens gaat u automatisch door naar het hoofdscherm van het systeem waarvoor u bent uitgenodigd.

Vond je dit antwoord nuttig?

Nee (5)

Ja (1)

17%

17% van de gebruikers vond dit antwoord nuttig

© Copyright Somfy Nederland - Ontdek al onze oplossingen voor een verbonden huis : TaHoma draadloos huisautomatiseringssysteem, onze partners en producenten in huisautomatisering. Neem contact op met een Somfy-vakman of koop uw Somfy-oplossing online.