BELANGRIJKE INFORMATIE :


TaHoma/Connexoon server probleem

Op 20 maart tussen 07:00 en 10:15 was er een TaHoma / Connexoon server probleem. Hierdoor konden enkele klanten niet inloggen of boxen aanmelden. Dit probleem is inmiddels verholpen. Onze excuses voor het ongemak. Onze excuses voor het ongemak.

Beantwoorde vraag

Bekijk de producten van Somfy Protect: IntelliTAG

Bekijk de producten van Somfy Protect: IntelliTAG
Somfy
Somfy

Somfy

Niveau
4
5000 / 5000
punten
Team
Somfy
Somfy

Somfy

Niveau
4
5000 / 5000
punten
Team
De IntelliTAG™ is de enige detector die een geavanceerd algoritme gebruikt om trillingen te analyseren en de eerste tekenen van inbraak te detecteren, nog VOOR een deur of raam geopend wordt. Andere deur- en raamdetectoren op de markt slaan pas alarm NADAT de deur of het raam geopend is. De IntelliTAG™ maakt onderscheid tussen normale gebeurtenissen (bv. iemand die op de deur klopt, een bal die weerkaatst) en inbraakgevaar (vb. hameren). Dankzij de IntelliTAG™ wordt vals alarm voorkomen. Beschrijving van de IntelliTAG: - Dit zijn de kenmerken van de IntelliTAG: radiobereik tot 200 meter tussen de IntelliTAG en de Link (in vrij veld) autonomie: 1 jaar op de bijgeleverde batterij (1x LR03) bescherming tegen interferenties geschikt voor binnen en buiten (IP54) op elk type opening afmetingen: 60x28x13,5 mm gewicht: 28 g bedrijfstemperatuur: 0-45 °C - De IntelliTAG heeft geen toetsen of display.

Vond je dit antwoord nuttig?

Nee (0)

Ja (0)

0% van de gebruikers vond dit antwoord nuttig

© Copyright Somfy Nederland - Ontdek al onze oplossingen voor een verbonden huis : TaHoma draadloos huisautomatiseringssysteem, onze partners en producenten in huisautomatisering. Neem contact op met een Somfy-vakman of koop uw Somfy-oplossing online.