BELANGRIJKE INFORMATIE :


TaHoma/Connexoon server probleem

Op 20 maart tussen 07:00 en 10:15 was er een TaHoma / Connexoon server probleem. Hierdoor konden enkele klanten niet inloggen of boxen aanmelden. Dit probleem is inmiddels verholpen. Onze excuses voor het ongemak. Onze excuses voor het ongemak.

Beantwoorde vraag

Hoe kan ik de automatische modus activeren op Slidymoove of Exavia?

Hoe kan ik de automatische modus activeren op Slidymoove of Exavia?
Somfy
Somfy

Somfy

Niveau
4
5000 / 5000
punten
Team
Somfy
Somfy

Somfy

Niveau
4
5000 / 5000
punten
Team
1- Controleer of de cellen aangesloten zijn. Volgens de norm EN 12 453 moet een stel foto-elektrische cellen aangebracht worden om een hek in automatische modus te laten werken. Als u de trainingscyclus van de hekmotor reeds hebt uitgevoerd, doet u het volgende: • Alle instellingen wissen (zie de handleiding van de motor) • De cellen bekabelen • Een nieuwe trainingscyclus uitvoeren (zie de handleiding van de motor) 2- Als de elektronische besturing van het type 'bus' de cellen niet herkent, moet u controleren of de cellen goed uitgelijnd zijn. Opgelet: om de uitlijning van de cellen te controleren, plaatst u de kap op de zendercel, maar niet op de ontvangercel. 3- Controleer of de gebruikte kabel een doorsnede van 0,75 mm heeft.

Vond je dit antwoord nuttig?

Nee (1)

Ja (0)

0%

0% van de gebruikers vond dit antwoord nuttig

© Copyright Somfy Nederland - Ontdek al onze oplossingen voor een verbonden huis : TaHoma draadloos huisautomatiseringssysteem, onze partners en producenten in huisautomatisering. Neem contact op met een Somfy-vakman of koop uw Somfy-oplossing online.